Pentru Santucci și timpul său însoțitori presează și 13 aprilie va avea o altă confruntare directă (acasă împotriva Boville), în timp ce ultima rundă se va confrunta cu „pericolul“ Capitino.

What’S Law In Business’ Role
avril 2, 2019
Irraggiungibile Ingemar Stenmark de suas cinco vitórias e três segundos lugares.
avril 2, 2019

Afp IOC a dat undă verde de la intrare, deși provizorii, breakdance, surfing, alpinism și skateboarding în sporturile olimpice din punctul de vedere Jocurile Olimpice de la Paris 2024. „Toate aceste patru sporturi – a spus președintelui IOC Thomas Bach – ajuta pentru a face programul Jocurilor Olimpice mai echilibrate între sexe, mai tineri și mai urban Acestea oferă posibilitatea de a intra în contact cu generația mai tânără “.. Festivalul de Sport, Marta Bassino și Jocurile Olimpice: „Eu nu sunt mulțumit cu locul al treilea“ satisfacție – Până la decizia finală a Comitetului Executiv al CIO a avut loc în decembrie, sporturile sunt incluse provizoriu.

Mare satisfacție a fost exprimată de către Federația Italiană de Dans Sport, de la președintele ei Michele Barbone. „Suntem la punctul de cotitură al unui nou Această lumină lung, dificil, dar interesant în același timp, verde de la IOC. – a spus Barbone, președintele FID – este pentru noi toți cel mai mare premiu Acces la Jocurile Olimpice reprezintă. împlinirea unui vis, un obiectiv pe care fiecare atlet aspiră să realizeze. acum, drumul este trasat, sarcina noastră este de a continua pe această cale convins de munca noastră și încrezător în viitor și în cunoștință de faptul că CIO a demonstrat nu numai o atenție, dar, de asemenea, previziune în vedere noi sporturi care recrutează din ce în ce milioane de sport din lume. ” Box de așteptare – va trebui să aștepte până în luna mai pentru AIBA cunoaște soarta sa în ceea ce privește prezența sportului său de la 2020 Jocurile Tokyo Travolta de scandaluri și acuzații de corupție, Asociația Internațională de Box Amator este în curs de investigare de luni de zile de către IOC, precum și încheierea anchetei va conduce la verdictul final. Comitetul Olimpic Internațional a prezentat o listă de 41 de întrebări printr-un audit încredințată Deloitte. „În momentul de față nu am nimic pentru a adăuga – a spus Christian Klaue, purtătorul de cuvânt al CIO -. Comitetul Executiv al Lausanne din 22 mai va prezenta raportul final“ Demisia lui Gafur Rakhimov, presedintele AIBA, au fost doar primul pas cerut de IOC. „Am făcut progrese semnificative – a declarat Tom Virgets, director executiv al AIBA – în comparație cu cazul în care am fost acum un an.

Am redus datoria. Dar Jocurile Olimpice, fără bani nu putem supraviețui. ” Relațiile dintre Aiba și IOC au fost lovit greu în Rio 2016, cu 36 de arbitri suspendat pe suspiciunea de a avea „ajustate“ meciul. Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

26 martie 2019 – Milan Conor McGregor, de 30 de ani. Ap Anunțul http://soccerlivescores.org/ a fost făcut prin intermediul Twitter: Conor McGregor, stea de arte marțiale mixte, se retrage la 30 de ani. „Am decis să se retragă din sport – a scris, fără a adăuga detalii suplimentare -. Îmi doresc toate cele bune pentru foștii mei colegi. ” Cunoscut sub porecla de „The Notorious“, McGregor a fost mult timp una dintre figurile de frunte în sport, în cazul în care inelul de mult este permis.

La sfârșitul lunii februarie, a anunțat o provocare împotriva cowboy Cerrone. Hei baieti anuntul rapid, eu? Am decis să se retragă din acest sport cunoscut în mod oficial ca „Arta martiale mixte“ astăzi. Îmi doresc toate vechi colegii mei de bine merge mai departe în competiție.

Acum mă alătur foștii mei parteneri pe acest risc, deja la pensie. Pina colada propriu pe mine, băieți! – Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) 26 martie 2019 nu este prima dată că irlandez anunta retragerea: a făcut bine în 2016, în ceea ce părea multora o încercare de până ante în cadrul negocierilor.

Campionilor UFC (Ultimate Fighting Championship) pană între 2015 și 2016 și greutăți ușoare între 2016 și 2018, a cunoscut faima reală în box, o provocare legenda Floyd Mayweather, în august 2017, în Las Vegas : a fost învins pentru oprire impusă de al zecelea, pentru recuperare, dar a încasat mai mult de 30 de milioane de $ pungă. În următoarele luni, el a revenit la arte martiale mixte, fiind învins de nurmagomedov khabib rus, a patra înfrângere într-un buget care are 21 de victorii. Hochei, discursul McGregor la Boston Bruins (cu bere finală …) WOE – irlandez este cunoscut pentru caracterul său turbulent, care a dus la probleme cu legea. În aprilie 2018 el a rănit doi adversari care apar – neinvitat – la o conferință de presă același Nurmagomedov din New York.

El a pledat vinovat la închisoare evitat, dar a fost forțat să lucreze în interesul public și să urmeze un curs de auto-control. Acum câteva săptămâni un alt arest în Miami: în afara unui club de noapte a avut o încăierare cu un om care a vrut să fotografieze. Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

O noiembrie 2016 – Milan Thom Yorke, solistul Radiohead și chitară. Ansa Radiohead sosesc în Italia pentru doua concerte: la 14 iunie va fi în Florența (Visarno Arena Parco Delle Cascine) și I-16 zile Milano 2017 (Parcul Monza, Autodromo Nazionale).

Trupa va trăi albumul „A Moon Pool în formă de“ (XL Recordings), lansat în luna mai. În al nouălea album de studio, Radiohead au mutat limitele rock, fusion electronica de muzica alternativa, rock arta hip-hop, pop psihedelic, devenind una dintre cele mai influente trupe ale ultimelor decenii. Alergic la normele și comercializarea muzicii de piață, trupa are adesea alegeri inovatoare redefinesc genuri și care impun fluctuații ascuțite pe un sunet deja detalii experimentale complete. Biletele vor fi puse în vânzare vineri, patru/11. din 2012 – Grupul britanic, absentă din etapele italiene, din septembrie 2012, turul va vizita unele dintre cele mai importante festivaluri europene precum Glastonbury din Anglia (23 iunie) și Rock Werchter din Belgia (30 iunie), în plus față de evenimentul live la Monza a fost deschisă în 2016, atunci când Thom Yorke și asociații săi sunt primele headliner anunțate pentru noua ediție. Gasport © reproducere rezervate pentru a introduce comentariul tau

Douăzeci și unu martie 2019 – Milano va deschide a douăsprezecea zi în Serie A. Jocurile, cu toate acestea, nu au fost încă încheiate: a treia ultima rundă de cea mai mare liga ar putea deține răsucește mari. În grupa 1, pariurile deschise pe „cruce“ contestă primele patru pe lista: Boville-Fashion Cattel și CVM Utensiltecnica-A.P.E.R. Capocavallo. În al doilea gruparea consumă ultimul său Milo oportunitate împotriva Cagliari Termosolar.

Sportivii de moda Cattel BOVILLE-FASHION Cattel Nici își pot permite pași greșiți, mai ales de moda Cattel, care ocupă poziția a treia în tabel (care este ultima permis să acceseze playoff). Romanii, mai întâi cu CVMș au un punct de plumb peste Romagna. Acestea din urmă au fost învinse în ultima rundă, chiar de la Fashion Cattel. Pe drum au coplesit venetienilor 5-3.

Capitino – ALTO VERBANO-VA Ambele se luptă să nu scadă: în confruntarea din spate este acerbă și implică doar Capitino (a treia ultima cu Montegranaro) și Alto Verbano (penultimul). Cele două echipe vor trebui neapărat să câștige, fără a neglija să ia în considerare meciul dintre Martano si Montegranaro. Sportivii de CVM CVM Utensiltecnica UTENSILTECNICA-A.P.E.R.

CAPOCAVALLO I Perugini dell’A.P.E.R. au nevoie de puncte pentru a ajunge la cel puțin a treia poziție (ultimul în măsură să le asigure play-off). Pentru Santucci și timpul său însoțitori presează și 13 aprilie va avea o altă confruntare directă (acasă împotriva Boville), în timp ce ultima rundă se va confrunta cu „pericolul“ Capitino.

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *